18 часа за новия видеоклип на РЕНИ

18 часа за новия видеоклип на РЕНИ

В античните разкопки на столичния хотел „Арена ди Сердика“ беше реализирана голяма част от снимките за новия видеоклип на българо-сръбската звезда Рени. В историческата атмосфера певицата играе ролята на „Пазителката на любовта“. В две части клипа разказва историята на жена, която не се изкушава от диаманти, фалшиви обещания и мъже за една нощ, за да получи истинската любов.

Кадри от видеоклипа „На само“

„На само“ е първата песен, която получава своя видеоклип от последния сръбски албум на певицата. Песента ще звучи във клипа в оригиналния си сръбски вариант, както по чуждите така и по българските телевизии. 22 души екип за 18 часа реализираха снимките на новото видео на Рени на четири снимачни площадки. „Пазителката на любовта“, това е най-характерният образ за Рени, защото тя освен успешна певица с много хитове за любов тя е една от малкото, която има хармонично семейство с любящ мъж до себе си и дете“, сподели режисьора на видеоклипа Стефан Милов.

Кадри от видеоклипа „На само“

Певицата работи за първи път с екипа на Стефан Милов, който стана популярен с реализирането на фестивала Пирин фолк в Сандански през последните пет години. Въпреки своята напреднала бременност Рени остана до последно на снимките и на допълнителните сцени във видеоклипа, в които 20 годишен каскадьор се спусна по въже от кулата на хотел „Арена ди Сердика“, за да пресъздаде сцената с „кражбата“ на диаманта. Това е втори видеоклип в кариерата на Рени в който тя се снима бременна. При първата си бременност Рени снимаше клип на песента „Вик и зов“.

Кадри от видеоклипа „На само“

„Въпреки, че вече започвам пети месец от бременността си, се чувствам добре и изпълнена с енергия да правя хубави продукти като този видеоклип, сподели певицата и допълни, че всичко това го прави в името на феновете си, които заслужават да им представям нови клипове и нови песни въпреки бременноста си“. Художник на видеото е Мария Господинова, грима е дело на Бони, коса: Жоро, а стилист Антония Илиева. Очаквайте още подробности!