300 висши военни аплодираха РЕНИ в курорта Боровец на своето парти!

300 висши военни аплодираха РЕНИ в курорта Боровец на своето парти!

Изпълнителната агенция „Социални дейности“ към Министерството на отбраната откри официално своя нов сезон със стилен коктейл във военнопочивен дом "Боровец" в едноименния курорт.

Рени на Боровец

Агенцията се грижи за сезонната почивка на военнослужещите и техните семейства. За старта на зимния туристически сезон, ръководството на агенцията покани българо-сръбската звезда РЕНИ, за да представи новите си песни и да отправи своите пожелания по повод предстоящите празници към присъстващите.

Рени на Боровец

В стилен черен тоалет и елегантен бял шал РЕНИ внесе доза адреналин и много любовни чувства във всички присъстващи. Бурните танци не спираха по време на изпълненията на най-големи хитове на певицита от различните години, както и на новите и сръбски песни.

Рени на Боровец

Сред висшите военни присъстваше и Министъра на отбраната Николай Цонев. Специално за него, Рени сподели, че през годините е направила едни от най-интересните си дуети, с Ера, Орлин Горанов и Мирослав Илич.

Рени на Боровец

Но явно, че страстта и към военните е надделяла, защото в началото на тази година РЕНИ откри за своя дуетна половинка един от бившите министри на отбраната - Николай Свинаров. Двамата участваха в благотворителното телевизионно предаване „Великолептната шесторка“.

Рени на Боровец

За да благодари за поканата да бъдат заедно на празника на Изпълнителната агенция „Социални дейности“, РЕНИ подари един ВИП комплект от своя последен музикален проект на министър Цонев.

Рени на Боровец

Той получи оригиналния сръбски албум „Опа опа“ и последното DVD “20 години на сцената, 10 години с хитовете на РЕНИ“.

Рени на Боровец

Пред министъра РЕНИ сподели, че баща и е бивш военен и, че дължи на неговото възпитание своя силен характер, боен дух и готовност за поемането на нови и нелеки предизвикателства.

Рени на Боровец