Благотворително коледно тържество "Вярвай в себе си и ще успееш!"

Благотворително коледно тържество "Вярвай в себе си и ще успееш!"

Рени и "Планета клуб", за пореден път направиха дневна празнична дискотека за децата от дома в с. Доганово.

koleda 2007

С хубава музика и много лакомства, Рени даде възможност на децата, да се почувстват у дома си и да се повеселят в навечерието на най-дългоочаквания и желан християнски празник – Коледа.

koleda 2007

До този момент Рени никога не е афиширала съпричастността и ангажираността си към благотворителността. Тя казва, че искренно се възхищава на хора, като директора на дома за деца, лишени от родителска грижа в с. Доганово – г-н Емил Дунчев.

koleda 2007

Г-н Емил Дунчев успява да осигури средства, с които всяка година децата могат да се порадват на морето, да живеят в обновени спални помещения и бани.

Рени е щастлива, че има възможност да контактува с такива като тях и се надява примера им да е заразителен. Да се увеличат помагащите на децата в неравностойно положение, за да се чувстват те желани и обичани.

На благотворителния Коледен празник всички деца, получиха от Рени специален подарък – блокчета за рисуване, с колаж от нейни снимки. Всяко блокче е с послание "Вярвай в себе си и ще успееш"!

Рени вярва силно в магическите думи на посланието в навечерието на Коледа и го отправя към всички деца, лишени от родителска грижа.

Благодарение на нея, такива блокчета ще получат 5000 деца от домовете за деца в неравностойно положение в цялата страна.

koleda 2007