Рени украси корицата на мартенския брой на Playboy

Рени украси корицата на мартенския брой на Playboy

През март Рени ще поднесе поредната изненада на феновете си, защото тя краси корицата на Playboy N60. Специално за най-популярното българско лайфстайл списание звездата засне първата си и единствена засега еротична фотосесия в кариерата си. Публикуването й съвпада с предстоящата премиера на новия й албум „Виж ме”.

Певицата оценява поканата за снимки на Playboy като комплимент:

”Знам, че това е признание за мен, защото жените, които са се появявали на корицата на това списание, дори в световен мащаб, са най-красивите и най- желаните. През последните години получавах индиректно покана за снимки от различни хора от екипа ви, но хич не ми беше лесно да взема това решение. Ето че вече съм тук.”

Екипът на Васил Къркеланов заложи на дискретна, но ударна доза еротика, в която опаковката подсказва недвусмислено за стойността на съдържанието. Превес в сесията взема арт-визията на модела, а не тоталната голота, на чието експониране от Playboy дължат статута си на „Библия за мъже” в цял свят. Аналогична е и концепцията в стайлинга на Марая Кери, която е корица на американското издание на списанието през март.

За снимачен терен бе избран луксозен апартамент в столичния хотел VEGA SOFIA. Върху оформянето на крайният арт-продукт Рени се довери на „обичайните заподозрени”, работили и по клиповете към последните й сингли „Мъж да съм” и „Съмнявай се в мен”. Стайлингът бе поверен на Антония Йорданова, а гримът и косата са дело на Мис Бони и Жоро Петков.

В съпътстващото пикториъла интервю Рени прави равносметка на 18-годишната си кариера досега, както и на личния си живот.