Видео към "Съмнявай се в мен"

Видео към "Съмнявай се в мен"

Като увертюра към най-женският месец в годината Рени даде своята рецепта за подържане на мъжкия интерес в една връзка. От броени дни в тв ефира се върти видеото към „Съмнявай се в мен”, четвъртия сингъл от предстоящият й нов албум „Виж ме”.

Песента е по текст на Людмила Гайтанджиева, сестра на певицата, а аранжимента е дело на Ники Луканов.Това е първото парче в кариерата на независим изпълнител на Рени, което съчетава чисто, клубно ориентирано етно с класически ориенталски мотиви.Звученето му дава заявка за безпаметни танци върху масите там, където купонът се вихри на фона на сто процента хитова балканска музика.

Видеото е имиджово и залага на стилната, изчистена и същевременно с това провокативна визия на Рени. Образът на жената изкусителка, която знае какво иска и как да го постигне, се доразвива от частичното, но ефектно присъствие на Радослав Стоименов. Чаровникът е манекен на „Визаж моделс” и прави своят дебют като статист в клип на поп-фолк дива. След „Йерусалим” и „Мъж да съм” Рени отново работи с екипа „обичайни заподозрени” по създаването на крайния шоубиз продукт. Стайлингът е дело на Антония Йорданова, грима – на Мис Бони, а прическата – на Жоро Петков.

Междувременно Рени финализира работата по новият си, десети по ред албум „Виж ме”. Той е юбилеен в дискографията й, но същевременно с това е първи в кариерата и на независим изпълнител. Проектът ще стане пазарен факт до края на март.