Вижте новото видео на РЕНИ "И нея купил си с пари"!

Вижте новото видео на РЕНИ "И нея купил си с пари"!

Новият видеоклип "И нея купил си с пари" върна звездата на поп фолка Рени отново в ТОП 10 на най-желаните изпълнители. Diapason Records и Фен ТВ представят новият клип на певицата, който е дело на режисьора Виктор Антонов и оператора Емилиян Атанасов. Рени връща времето назад - тя е в най-добрата си форма, бляскава и още по-красива. Песента "И нея купил си с пари" ще напомни за големите хитове на звездата от преди години, когато Рени оглавяваше всички музикални класации у нас и в Сърбия.

Видеото и песента носят посланието, че комерсиалността е завладяла освен ежедневието ни и любовта. Силата на парите, характера на мъжете да притежават всичко дори и да купуват любовта на жените си - са в основата на новия клип. И въпреки, че ще видите само дамско присъствие, и песента и клипът са отправени изцяло към силната мъжка аудитория.

Рени носи цялата си естествена красота и премерен сексапил, а другият контраст е примамващото и изпепеляващо момичешо присъствие, което бързо и лесно се подава на мъжките изкушения. "И нея купил си с пари" възниква спонтанно, първо е готова музиката от сръбския хит мейкър Кобац, а след това в приятелски разговор с най-добрата приятелка на Рени, колежката и Есил Дюран и предлага да напише текст за парите, които погубват любовта. Песента е част от новия 13-ти албум на Рени "Нека няма край", който се представя на музикалния пазар от "Diapason Records".

За новото видео работиха Арабела Болярска - стилист, грим Цецо Андреев и коса Борислав Сапунджиев.