Рени снима нов клип - Нека няма край

Рени снима нов клип - Нека няма край

Лятното темпо и емоциите около новият 13-ти музикален албум - "Нека няма край" завладяха Рени, която спази обещанието си пред феновете си да ги зарадва с албум и няколко клипа през 2012-та година. В един от най-горещите летни дни певицата снима над 12 часа вторият сингъл от албума. Песента е по текст на Есил Дюран и по музика на хитмейкъра от Сърбия, Кобац, а провокативното заглавие "И нея купил си с пари" ще видите съвсем скоро във видеовариант. Песента е в типичният стил на Рени от преди години и със сигурност ще накара феновете да танцуват още с първите тактове , убедена е самата изпълнителка.

За видеоклипа на песента Рени се довери на режисьора Виктор Антонов и оператора Емилиян Атанасов с който работиха за видеоклипа и "Рицар ти бъди".

"Бляскъв, луксозен, скъп и много изчистен така ще изглежда новото видео на певицата, която се забавляваше много по време на снимките", сподели режисьора и допълни, че колорит във видеото ще придадат и една 19-годишна девойка, супер луксозен автомобил и много стилен диван. С тоалети от световни модни брандове беше облечена по време на снимките Рени от стилистката си Арабела Болярска, а Цецо Андреев се погрижи за грима и. Фризурите бяха дело на екипа на Борислав Сапунджиев. Новият клип ще бъде в ефира на ФЕН ТВ след десет дни.

Кадри от снимачната плащадка може да видите в галерията на сайта.