Децата на Рени с общ празник за рождените си дни

Децата на Рени с общ празник за рождените си дни

Ден след завръщането си в България, Рени отпразнува с голямо парти рождените дни на двамата си синове - Борис и Аспарух. Двете момчета нямаха търпение да посрещнат майка си, която ги зарадва с много прегръдки, целувки и страхотни подаръци от САЩ. И въпреки, че на Аспарух рождения ден мина дни преди завръщането на певицата - цялото семейство събра близки и приятели, за да отбележат празничните дати.

Двете момчета не се отделиха и за минутка от популярната си майка, която сияеше от щастие и получаваш неспирната любов, целувки и обич от цялото си семейство. С две торти с песни с много емоции и детски игри, Борис и Аспарух посрещнаха своите рождени дни. Рени им обеща повече никога да не се отделя от тях за повече от един - два дни, а при следващото си турне в САЩ да бъдат заедно с нея. Мъжът на Рени, Борис също беше щастлив от връщането и след успешните концерти в САЩ и Канада.

По време на празника семейството си припомни как отбелязаха рожденият ден на Рени докато тя беше в САЩ - по скайп връзка двамата и синове духнаха свещичките на нейната торта, а баща им показа огромен букет от рози който я зарадва дори и чрез виртуалната връзка.