С концерт в Торонто Рени постави финал на турнето

С концерт в Торонто Рени постави финал на турнето

В Торонто, Канада беше поставен финалът на третото турне на певицата Рени, което продължи повече от месец и половина в САЩ и Канада. Певицата получи специална покана да пее в едно от най-популярните сръбски заведения в Торонто, където освен сърби се събраха и българи, които с нетърпение очакваха появата на своята любима певица. "Труден беше подборът на репертоар, защото собственика искаше да пея повече сръбски песни, а все пак българите, които бяха дошли да ме слушат искаха българските ми песни. Радвам се, че успях да балансирам и така някои от най-големите ми хитове ги изпях и в двата варианта", сподели за www.renistar.com Рени.

В сръбското заведение са изнасяли своите концерти едни от най-популярните сръбски изпълнители и поканата за Рени не е случайна - собственикът харесвал Рени още преди години, когато за първи път родната звезда стъпи на сцената на "Гранд Продакшън" и в телевизия "Пинк". С бяла рокля и със сребрист тоалет Рени пя две вечери за всички клиенти на заведението.

Многобройни снимки и с много хубави спомени от Торонто Рени тръгна обратно към България. Преди това тя посети "Си Ен Тауър", която е висока 553,33 м. Сградата е построена, за да изпълнява ролята на телевизионна кула. Освен това има въртящ се ресторант и развлекателен комплекс, който посетих, споделя Рени. До 2007 година това е била най-високата кула в света. Вижте снимки от последните два концерта на Рени в Торонто.