Американската водна полиция получи първия демо-диск с новия албум на Рени!

Американската водна полиция получи първия демо-диск с новия албум на Рени!

Вече месец и половина продължава турнето на Рени в САЩ. Певицата съвместява множеството концерти по време на своето третото по ред американско турне с богата културата програма. Тя не крие, че е очарована от постоянните изненади, които организаторите й поднасят.

reni

Най-чаровната усмивка в родния попфолк вече е имала възможност да види много атракции, исторически и природни забележителност в различните щати. Преди няколко дни тя получила и друг подарък – целодневна разходка с луксозната яхта из езерото Мичиган. Докато събирала слънчеви лъчи на палубата, плавателния съд бил спрян за рутинна проверка на документите. Организаторите, които били заедно с Рени, споделили пред представителите на Американската водна полиция, че тя е певица и е в страната, за да изнася концерти. Служителите на реда останали много впечатлени от този факт и атрактивната изпълнителка решила да ги зарадва като им подари демо-копие от своя 13-и албум, който ще се появи на българския музикален пазар съвсем скоро.

Рени останала очарована от интереса, с който подходили към нея полицаите.

reni

„Вниманието не само на американците, но и на българите ме ласкае много и ми дава още повече сила да продължавам да правя нови песни и клипове. Радвам се, че въпреки кризата концертите и участията ми бяха много посещавани и там където пях, веднага получавах по още една покана.”, сподели изпълнителката на Diapason Records.

Рени обаче не крие, че въпреки великолепния си престой в САЩ, мечтае да се върне в родината. „Много съм доволна от всичко тук, но все пак чакам с нетърпение да се прибера в България, защото искам да видя децата си – много ми липсват. Разбира се, искам да разбера и как се приема новото ми видео „До зори”, което вече се върти в ефира на Фен ТВ.”, довери талантливата фолкдива. Тя обеща, че веднага след завръщането си у нас, ще снима нов клип към песента „И нея купил си с пари" от предстоящия й албум. Рени сподели, че много залага на това парче, защото то напомня за звученето й от началото на нейната кариера, което всички фенове много харесват. Турнето на Рени ще завърши в края на месеца с два концерта в Торонто, Канада.

reni

reni

reni

reni

reni

reni

reni

reni

reni

reni

reni

reni

reni