Турне 2012 - концерти в Лас Вегас и Финикс

Турне 2012 - концерти в Лас Вегас и Финикс

Рени продължава с пълна сила задокеанското си турне в САЩ. Певицата изнесе поредния си концерт във Финикс, Аризона, а след това зарадва и сънародниците ни от Лас Вегас, Невада.

С популярните си хитове „Като птица“ „Влюбих се опасно“, „Магия“, „Към теб летя“ и „Фатална любов“ Рени покори публиката в ресторант „Света София" във Финикс, където около 400 почитатели се забавляваха, пяха и танцуваха заедно с нея. Почти два часа изпълнителката пя за сънародниците ни, които не пестяха своите аплодисментите.

Ден по-късно Рени изнесе концерт в ресторант „Дерби” за феновете на балканската музика в Лас Вегас. По думите на певицата това е град, който си заслужава да бъде разгледан, тъй като е наистина забележителен, както през деня, така и през нощта. Именно там звездата се срещнала и със своята колежка и приятелка Мая. Двете, заедно с организаторите на турнето – Иван и Нина, посетили най-значимите места в града. Макар че по принцип Рени не е хазартна личност, тя не пропуснала да пробва късмета си в едно от местните казина.

Организаторите на задокеанските изяви на Рени също са много доволни от случващото се. "Това е третото турне на певицата в САЩ и статистиката показва, че почти половината от концертите до този момент са посетени от близо 4500 души. Сред гостите освен българи, има и представители на всички балкански страни.“, споделят те.