До зори с Рени

До зори с Рени

Още преди да се е появил новият клип на песента „До зори“ Рени направи жест към почитателите си и показа фотоси с различните си визии. "Специално за всички мои приятели и фенове, аз и екипът, с който работя, решихме да ви направим съпричастни на backstage-а по заснемането на моя нов летен сингъл "До зори" – фотосите са специално за всички, които редовно посещават нейният официален сайт.

"Повече от 12 часа продължи снимачният ден, като снимките протекоха на два терена - в прекрасна къща с басейн в Драгалевци и в популярен столичен клуб. В "Зад кулисите" ще ви направим съпричастни на всичко, което се случи на снимачната площадка, както и ще видите всички мои превъплъщения. Идеята за реализацията на клипа е да се пресъздаде животът през 50-те години, като аз съм в ролята на една самотна и отчаяна съпруга на бизнесмен. В клипа ще се види също така за какво мечтая и как осъществявам мечтите си", сподели Рени.

За екипа, с който реализира новото си видео, Рени сподели: "Ники Антонов е в ролята на мой съпруг в "До зори". В клипа взе участие и моята стилистка и много добра приятелка Арабела Болярска. За грима ми се погрижи Цецо Андреев, а за прическата Боби Сапунджиев, който е и режисьор на най-новата ми видеопродукция", споделя певицата.