Благотворително за Ками

Благотворително за Ками

На 19 април в Зала 3 на НДК Рени беше специален гост на благотворителния концерт в помощ на Камелия Шкодрова, страдаща от тежката диагноза - детска церебрална парализа и с необходимост от скъпоструващо лечение в Израел.

Певицата представи три свои песни в сборния концерт: „Лудо младо", „Магия" и детската „Рицар ти бъди".

Освен Рени в концерта участваха и други артисти като: Рут Колева, балет „Дива”, Игор, Валентина Димитрова, Стоян Петров, момичетата на Нешка Робева и други. Билетите за концерта бяха на цена от 10 лева и всеки, закупил билет подпомогна лечението на Камелия. Рени винаги се е отзовавала на концерти в подкрепа на деца, нуждаещи се от лечение в чужбина.

Певицата лично е организирала и собствени благотворителни кампании и е давала средства за такива благородни начинания. По думите на изпълнителката българите са много отворени за подобни инициативи и винаги помагат. Тя обаче смята, че държавата трябва повече да подпомага семействата с деца с тежки диагнози, които имат нужда от лечение извън България. Рени беше аплодирана много от публиката, но фурор предизвика и появата на нейният голям син Борис, който пя заедно с майка си детската песен „Рицар ти бъди“ в чийто клип той играе главната роля.