С нова впечатляваща сесия

С нова впечатляваща сесия

Рени финализира новата си фотосесия 2012 година, част от които ще украсят обложката на предстоящия и албум, който ще се появи на музикалния пазар през лятото на 2012-а година. Рени е готова не само със снимките за бъдещия си проект, но и с подготовката на парчетата за него.

„Вече приключих със записите на песните. Направих ги в различни студия в София и в Белград. Работих с автори от България и Сърбия и мисля, че се получиха доста интересни парчета.” - сподели певицата с най-чаровната усмивка в попфолка. Тепърва предстои селекция на песните, които ще намерят място в новото CD на изпълнителката.

Докато тече изборът на парчетата, Рени дава възможност на своите почитатели да видят в аванс кадри от фотосесията. Снимките представят певицата на Diapason Records такава, каквато я познават многобройните и фенове - женствена, истинска и предизвикателна. „Ретро“ фотосесията е много актуална като визия този сезон и именно затова част от заснетите кадри са в този стил на 50-те и 60-те години.

Изпълнителката на "Нека няма край" предпочела за тази фотосесия да работи само с нови имена в областта на модата и фотографията. Тя обосновава избора си с това, че иска да постигне идентичност, както в музикално отношение, така и във визуално.

Сесията е осъществена за два снимачни дни на различни терени в София. Стилни дрехи от световни брандове, както и аксесоарите, са избрани от стилиста Арабела Болярска. Гримът е дело на Цецо Андреев. "Погледът и усмивката на Рени са предизвикателство за всеки гримьор и е великолепно да се работи с такова лице" - сподели майсторът на макиажа. Той допълни, че с певицата се работи много добре, защото знае точно какво иска и дори дава идеи за това как да изглежда.