Лепа Брена покани Рени

Лепа Брена покани Рени

В началото на декември 2011 година, по покана на Лепа Брена, Рени беше специален и единствен гост-изпълнител на големия й концерт в "Арена Армеец"- София. Рени участва в концерта на Лепа Брена с две свои песни. Звездата на България беше посрещната с много аплодисменти от публиката, която пя заедно с нея хитовете „Като птица“ и „Джурджевдан“.

Ден по-рано Рени се срещна с Лепа Брена и двете обядваха заедно. По време на срещата си двете споделиха за своите професионални планове и говориха за семействата и децата си. Над десет годишното приятелство на Рени и Лепа Брена продължава и двете певици са категорични, че винаги ще си партнират в различните музикални проекти. По време на концерта си Рени беше в компанията на своя мъж и по-голям син Борис.

За своите фенове певицата сподели мнението си за това дали има намерение да направи следващия си концерт в новата и най-голямата зала у нас и защо родни звезди все още не се осмеляват да поканят феновете си там. Ето какъв отговор даде Рени на тези въпроси: "Българите по принцип сме чуждопоклонници. В Сърбия всички хора ценят и уважават старите си изпълнители, изпълнителите от предишното поколение, освен всички нови, които излизат. Ценят ги изключително много, всяка една от тях, която се появи и не казват: "Тази няма ли да се пенсионира вече". А пък от друга страна българите, защото сме чуждопоклонници, всичко чуждо на нас ни е по-хубаво, на нас ни харесва повече, на нас ни е по-велико и не ценим достатъчно нашите изпълнители и качествата, които имат те", сподели Рени.