Рени почете паметта на Майкъл

Рени почете паметта на Майкъл

Никога не съм крила пристрастията си към всички велики музиканти и творци- с тези думи певицата Рени започна срещата си с феновете на Майкъл Джексън, които в центъра на София бяха издигнали импровизиран монумент в памет на две годишнината от смъртта на Краля на поп музиката Майкъл Джексън. Рени беше заедно със своя по-голям син Борис и залепиха на постамента няколко снимки на Майкъл.

Рени със сина си Борис

Разказах на сина си за явлението Майкъл Джексън за неговите песни, за божествената му хореография и за милионите фенове по света. Беше му интересно да разбере, че неговите родители са живи, както и братята и сестрите му, а него го няма и всички почитат паметта му, сподели Рени.

Рени със сина си Борис

Харесвам песните на Майкъл още от Джексън 5 и след това, когато започна самостоятелна кариера. Харесвах неговата инициативност за това, че винаги се опитваше да спаси света и да научи и малките и големите на най-добрите ценности, както и милееше за опазването на Земята. Смятам, че дълги години неговите песни ще се пеят и тепърва ще бъде пример и вдъхновение за много творци и изпълнители.

Рени със сина си Борис