Благотворителен рожден ден за РЕНИ

Благотворителен рожден ден за РЕНИ

рожден ден на Рени

Не подаръци, а пликове с пари оставиха гостите по случай рождения ден на Рени. Благотворителната инициатива на певицата имаше за цел да подпомогне 4 годишната Теодора, която страда от тежка форма на диабет.

Малката Теди, нейните родители и Пенка Георгиева от Конфедерация "Защита на здравето" благодариха на гостите на Рени за събраните средства и си пожелаха повече популярни личности да последват примера на певицата и да помагат на хора, които имат нужда от подкрепа.

Изненада за Рени беше присъствието на Симона, една от големите почитателки на певицата от град Перник, която дойде с ръчно нарисувана картитна за своята любима певица. Срещата беше много истинска и топла, тъй като Симона си беше пожелала преди време в телевизионно предаване да срещне на живо своята любимка Рени и това стана факт.

рожден ден на Рени  рожден ден на Рени  рожден ден на Рени

Двете момчета на певицата- Борис и Аспарух бяха в центъра на игрите и забавленията в детския кът, а с най-голямо нетърпение всички очакваха голямата торта. Децата поздравиха Рени с "Честит рожден ден" изпята на български, английски и немски език.

рожден ден на Рени

рожден ден на Рени