Рени подписа с Diapason Records

Рени подписа с Diapason Records

Българо-сръбската звезда Рени подписа мениджърски договор с музикална компания Diapason Records. Всички бъдещи музикални проекти на певицата – издаването, разпространението и концертните и участия ще бъдат уреждани от музикалния лейбъл.

“Избрах да работя с Ненчо Касъмов и неговата компания, защото условията, които ми предложи, ми харесаха и смятам, че така новите неща, които ще направя през тази година ще достигнат по-бързо и ще бъдат по-рекламирани за всички фенове на попфолка и за почитателите на моите песни.”, каза Рени. „Запазвам своята независимост и решението си какво да пея и къде да се изява”, поясни още популярната певица. Тя уточни, че бъдещето на попфолка е в това артистът има свободата да твори и да прави това което е качествено, а продуцентът – да направи така, че всеки изпълнител да се чувства специален и да има условия да се развива.

Рени ще бъде копродуцент на продукцията си, уточниха от музикална компания Diapason Records и допълниха, че подписването на договора е станал дни преди премиерата на най-новото видео на песента „Магия”, която ще се завърти до броени дни в ефира на Фен ТВ.