Песента магия завладява класациите!

Песента магия завладява класациите!

След близо четири месеца прецизен подбор на музика, текст и аранжимент, българо-сръбската звезда Рени представя най-новата си песен “Магия. "Песента е на български език и е по музика на Борис Павлов-Бобо, текст на Васка Маджева- Василена." Аранжимента на песента е дело на сръбския композитор и аранжор Горан Йекнич.

С новата песен Рени прави сериозна крачка към връщането на авторските и хитове към българските музикални класации. До момента песента се възприема от феновете и музикалните специалисти много добре и голямата част от мненията са, че песента ще бъде новия хит на изпълнителката.

За първи път Рени представи новата си песен едновременно: в телевизионното шоу “Вип денс” и в ефира на радио “Сигнал+”. “Вип денс” отчете висок зрителски рейтинг с гостуването на Рени, а зад кулисите стилистите и фризьорите на предаването се погрижиха до последния детайл за перфектната визия на Рени.

Рени във Вип денс

Рени във Вип денс

Рени във Вип денс

Рени във Вип денс

Рени във Вип денс

Едновременно с телевизионното участие песента звучеше в ефира на Сигнал+. Няколко дни по- късно Рени гостува в ток шоуто на Емилия Стоянова- “Открит микрофон”. Рени направи фото сесия за сайта на радиото, както и видео интервю. Много от слушателите коментираха новата песен “Магия”.

Силно впечатление на потребителите им е направило комбинацията от инструменти в песента, изсвирени на живо. Може да чуете какво се е получило при смесването на звуците от гъдулка и мандолина. Песента “Магия” ще излезе в новата есенна компилация на музикална компания “Диапазон рекърдс”, с която изпълнителката работи за първи път. В момента песента влезе като ново предложение в класацията на радио Сигнал +, а след седмица и в класацията на радио “Романтика”. В процес на записи и смесване са още три нови песни, които изпълнителката ще популяризира след Нова година.

“Песента ми “Магия” е в типично моя шлагерен стил и се надявам да се хареса на много слушатели”, сподели Рени и допълни, че съвсем скоро останалите нови песни ще ги представи на фен клуба си в София, който ще се събере малко преди Коледа. В момента изпълнителката се подготвя за нова фото сесия, която ще бъде направена специално за популярно българско списание.