РЕНИ сред звездите в L.A.

РЕНИ сред звездите в L.A.

Холивудската алея на славата е пренесена в София на ул „Граф Игнатиев“ 6. Звездите на Мадона, Майкъл Джексън, Елвис Пресли и куп знаменитости се намират в новия клуб „L.A.”, който отвори врати с грандиозен прием за вип гости и жураналисти. Един от собствениците на клуба- поп фолк звездата Рени присъства на партито и поздрави лично част от гостите.

Рени и Емо Коларов

Облечена в елегантен черен костюм, звездата приемаше поздравленията на светските персони за бързото си възстановяване и връщане към музикалната сцена след раждането на втория си син. Рени беше придружавана от мъжа си Борис и заобиколена от група журналисти, които искаха да разберат защо бившия клуб „Планета“ от поп фолк заведение се е превърнал в модерен нощен клуб с денс и електронна музика и с атрактивна програма. Артистичен директор на новия клуб е Дани Милев, а в рамките на месец ще се изявяват на клубната сцена младите певици - Пламена и Весела Бонева- Веси.

Рени и Дани Милев

Огнено шоу, сексапилни танцьорки, акробатка и други атракции ще привличат вниманието на посетителите. Клуб L.A. новата перла в короната на забавлението в центъра на нощна София ви очаква. Рени обеща и българските известни личности да имат своите звезди в новия клуб.