Първото официално появяване на РЕНИ – на рождения ден на сина си Борис!

Първото официално появяване на РЕНИ – на рождения ден на сина си Борис!

Българо-сръбската звезда Рени се появи с бляскава усмивка и в добро настроение на рождения ден на сина си Борис. Това беше първото официално появяване на певицата след скорошното и раждане на втория син - Аспарух. С присъствието си Рени изненада не само вече пет годишния Борис, но и всички гости и роднини, които по традиция се събират на 28 юни, за да отбележат рождения ден на първородния син на певицата.

Младата майка и популярна изпълнителка привлече вниманието на всички присъстващи с добра физическа форма, въпреки скорошното раждане.

reni i boris mladshi

“Възстановяването ми ще продължи около два месеца, тъй като тази бременност беше трудна и се надявам в началото на септември да бъда в още по-добра форма отколкото преди”, сподели Рени. Рожденика Борис получи многобройни подаръци, както от роднините си, така и от своите малки приятели. Най-атрактивен за него се оказа костюм на Спайдер-мен, който той облече и остана с него до края на празника си.

Освен многобройни игри, присъстващите деца на рождения ден се забавляваха със специална шоу програма на детския парти център и поканения за тази цел клоун. С огромна вкусна торта беше отбелязан финала на детския празник на Борис. Партито беше организирано от Рени още преди да влезе в болницата, за да роди братчето му – Аспарух, съобщиха от семейството и допълниха, че Борис-младши много се гордее с братчето си. Той редовно го наблюдава как спи или как се храни и няма търпение да порасне, за да си играят заедно. Рени е нетърпелива да запише нови песни за своите фенове, но всичко това ще стане след пълното и възстановяване, категорична беше изпълнителката.

Повече снимки можи да видите тук.