РЕНИ роди момче – 4 килограма и 600 грама!

РЕНИ роди момче – 4 килограма и 600 грама!

Българо-сръбската звезда Рени роди в Университетска болница “Лозенец” в неделя в 21 часа второто си дете. То е момче, тежи 4.600 грама и е с височина 53 сантиметра. Бебето и майката са в отлично състояние, съобщи д-р Христова, която заедно с екипа на АГ-отделението помогнаха за появата на второто бебе на Рени. Тя роди секцио и в момента е под строг медицински контрол.

Очаква се в началото на следващата седмица майката и бебето да бъдат изписани от болничното заведение. През целия днешен ден Рени получаваше стотици sms-и и обаждания. “За толкова години никога не са ми се обаждали толкова много хора, чух се с познати и колеги, с които не съм се чувала от години или въобще никога не съм поддържала контакт”, съобщи певицата, специално за официалния си сайт.

Щастливите родители са решили да кръстят второто си дете – Аспарух, на името на брата на мъжа на Рени, който е един ерудиран, интелигентен и много успял мъж в кариерата си. Решихме да го кръстим на името на брата на Борис, за да може да бъде като него, да му върви в живота да има много късмет, да ни кара да се гордеем с него и да бъде щастлив”, сподели Рени.

Първото дете на звездното семейство се казва Борис - младши и в неделя 28 юни ще отпразнува петия си рожден ден.

Специално за своите почитатели Рени е подготвила поредната изненада. На една от най-популярните си песни “Искам те” е направена видео реализация, която предстои да се излъчва в музикалните телевизии. Песента е в ремиксирания аранжимент от Ленко Драганов. С тази песен Рени стартира своята професионална кариера преди години, както в България така и в Сърбия. Клипът вече може да гледате тук в сайта на Рени.

Първите актуални снимки от изписването на звездата от болницата ще може да намерите също тук след седмица. Възстановяването на изпълнителката тепърва предстои, но тя вече пое първия си ангажимент за края на месец август в популярно столично заведение. Дотогава освен възстановяване на Рени и предстои да стартира и сингъл на български език, в процес на работа са нови три песни на български език. Екипът, работещ за Рени и желае бързо възстановяване, здраве, щастливи мигове, любов и успешни творчески проекти.